onsdag 25. januar 2012

Grasrotandel

Er du en av de som "slenger inn" en lottokupong i ny og ne?  Da kan du nå støtte Sandefjord Quiltelag med en liten andel av innsatsen.  Jo flere som kobler tippekortet mot Sandefjord Quiltelag dess mer penger kommer tilbake til quiltelaget ;o)

Min oppfordring er derfor at så mange som mulig av Sandefjord Quiltelags medlemmer nå støtter sitt lag.  Andre i hustanden kan også få lov til å bytte ;o) (jo flere dess mer penger til oss!)

Slik gjør du:
Gå på Norsk Tipping side - helt øverst på siden klikker du på fanen "Grasrotandel" på siden som kommer opp trykker du på "Søk grasrotmottaker" følg instruksjonene videre. (Det er enkelt)
Hvis du støtter en annen mottaker er det mulig du må slette denne mottakeren først.
Lykke til!

fredag 20. januar 2012

Kveld 2 av kurset ;o)

Så var kveld 2 over på kurset - og her kommer et billed-dryss.  Her var intens jobbing og innimellom var det så stille at du kunne høre den berømte knappenålen falle.  Alle kom veldig langt og de ble SÅÅÅÅ fine .

Siri har begynt på den spennende fletteprosessen

Rigmor hadde noen utrolig flotte knallfarger

Dyp konsentrasjon - her er det millimeterpresisjon ;o)

Intens  jobbing


Tøffe farger rundt bordet

Solveig har kommet langt i fletteprosessen

Lekre farger og utrolig dybde.

Takk til Anne-Grete og Dina som sørget for serveringen ;o)

Jeg oppfordrer alle som var med på kurset å ta med seg teppet på februarmøte i quiltelaget så vi får tatt ett fellesbilde.  Ta teppet med uansett hvor langt du har kommet.





tirsdag 17. januar 2012

Feil navn ;o(

Går litt fort i svingene innimellom og jammen greide jeg å benytte feil navn på et av bildene i det forrige innlegget.  Nå har jeg sitti her og lett og lett etter en måte å hente opp innlegget så jeg fikk rettet opp tabben - finner ikke noe mulighet til å rette opp feilen, stille og rolig - så må gjøre det i full offentlighet ;o)  Bildet kommer her med riktig navn:

Torhild og Rigmor i dyp konsentrasjon ;o)

Beklager så mye!

Link til inspirasjon ;o)

Her kommer link til 2 spennende sider som Gerd la ut på sin FB side.  Jeg synes de var så flotte at de må deles med flere - så med hennes tillatelse kommer de her også:

Inspirasjon til mange Mug Rug finner du her

Wild Olive 


Onsdag 11/1 var første kurskveld - og her kommer noen bilder fra kvelden.  Det var intens jobbing, god stemning. vi var så ivrige at det var nesten ikke tid til pause....

Thorild og Vigdis i dyp konsentrasjon

Solveig syr i rødt og svart.

Siri syr i sarte rosa nyanser

I morgen fortesetter vi - og det skal bli spennende!
Bilder kommer i slutten av uka
Følg med - følg med.....

onsdag 11. januar 2012

Quiltebutikker

Det finnes et utrolig utvalg av quiltebutikker på nettet. Noen bra - noen mindre bra. Noen er oversiktlige andre rotete.  Stort utvalg - lite utvalg. Enkelt sagt - du finner det meste.  Her kommer link til noen nettbutikker som jeg stikker innom:

POLARQUILT
Dette er vel min favorittbutikk på nettet, er super super raske og har masse fint.  Porto kommer i tillegg, handler du for over 600 kr. får du en meter stoff med (du kan ønske farge)

OLAUGS QUILT
Har et veldig stort utvalg og er litt uoversiktlig.  Har masse batikk og har også salg en gang i blant.  Har mye veskeutstyr.  Her får du også en meter stoff med på kjøpet ved å handle for en viss sum. (tror det er 700,-)Porto kommer i tillegg.

DESIREE'S LAPPETEKNIKK
Har et ganske bra utvalg - og sender portofritt med faktura i pakken. Du får også med en meter gratis stoff ved å handle for en viss sum.  Tar kredittopplysning av deg.

LEANNE
Denne butikken har jeg ikke handlet i selv - ser den er omtalt på endel blogger.  Virker som de har mest til klær, men også endel utstyr og kjekt å ha.  Vel verdt å sjekke ut i alle fall.


LAPPEDILLA
Ser ut til å ha det meste innen lappeteknikk

 STOFFOGSTIL
Har lite til lappeteknikk, men mye utstyr og tilbehør
Butikken omtales på mange blogger og mange finner mye fint der.  Jeg har ikke dukket så langt inn i den.


 KAKTUSQUILT
Tradisjonell quiltebutikk som har det du trenger.


- NORTHERN QUILTS
Egen produksjon av mønster og har mye utstyr.  Handler du for over kr. 700 får du med 3x30cm stoff.

TEXTART
Dette er en ganske nystartet nettbutikk som jeg kom over en dag.  Vet ingenting om denne butikken men ta en titt - de virket som de hadde lave priser på det jeg kikket på i alle fall

Dette er bare en liten del av de butikkene jeg titter innom av og til.  Alltid spennende å se om er finner noe fint.  Synes vel de norske butikkene er veldig like, du finner de samme mønster, stoffer og tilbehør hos de fleste.  Savner en norsk butikk som er litt anderledes med litt sprekt utvalg i stoffer (for det finnes)
Sikker noen butikker jeg har glemt - som burde vært med her - gi meg et lite tips om det så skal jeg legge ut link.

Når det gjelder å handle på nettet i utlandet har jeg et innlegg på min blogg - det kan du lese her.

lørdag 7. januar 2012

Januarmøte

Nok et møte rammet av dårlig vær!!! Skikkelig grisevær gjorde nok sitt til at fremmøte på årest første quiltemøte ikke var så stort som ønsket - MEN de som kom fikk masse inspirasjon og stillet noe av handlelysten. Quilteloftet var på besøk med butikken sin og viste masse flotte modeller til inspirasjon.
Det ble handlet over "en lav sko" - i alle fall var jeg så ivrig med å shoppe at jeg glemte å ta bilde, hi,hi.  De fleste handlet stoffer til kurset vi skal ha i neste uke - selv om vi alle sikkert har nok stoffer!
Her kommer noen bilder fra kvelden:



En dypt konstentert gjeng som følger nøye med ;o)




Tradisjonen tro ble det også servert kaffe og kaker og før det var utlodning var det tid for vis og fortell.  Tydeligvis har medlemmene vært opptatt med andre ting i desember for det var kun 2 som hadde noe å vise:

Dina hadde gjort ferdig (og sydd flere) løpere i teknikken vi hadde samling på før jul.

Gerd er en reser med brodering og hun viste en kjempelekker sminkepung/toalettveske med et lekkert broderi.

Så var kvelden over og det var å komme seg hjem i stormen!  Neste samling er onsdag med kurs.
Gleder meg!

søndag 1. januar 2012

Godt Nytt quilteår!

Første møte i 2012 er allerede tirsdag 3/1 og vi får besøk av Quiltebutikken på Brokelandsheia. (beklager men jeg husker ikke hva den heter)

Solveig har snakket med henne og hun kommer til å ha med seg materialpakker som passer til kurset vi skal ha 11 og 18 januar.

Til kurset skal vi ha minst 6 stoffer i 2 fargeserier gradert fra lyst til mørkt.  Er du ikke fornøyd med stoffene du allerede har foreslår jeg at du tar de med på tirsdag - da har du i alle fall en god mulighet til å bytte ut det du ikke er fornøyd med.

Da sier jeg bare - sees på tirsdag!