søndag 25. august 2013

Quiltemøter og quiltekafeer høsten 2013

Quiltemøtene våre er hver første tirsdag i måneden kl 19.00-21.30 i kafeteriaen på Bugårdsenteret. Datoene er: 3. september, 1. oktober, 5. november og 3. desember.
NB: Novembermøtet blir avholdt i aktiviteten, da kafeteriaen er opptatt.

Quiltekafeene er fra kl 18.00-21.00 i aktiviteten på Bugårdsenteret på følgende onsdager:

18. september, 16. oktober, 20. november og 11. desember.

Alle er hjertelig velkommen!

lørdag 24. august 2013

Kjære quiltevenner!

September nærmer seg, og tirsdag den 3. møtes vi på Bugården igjen. Vi håper dere har hatt en fin sommer, med en god ferie og mange syideer.

Denne tirsdagen får vi besøk av Bente Moe med butikken sin, Quilteloftet på Brokelandsheia. Hun pleier å ha mye med seg og vise frem, så det kommer til å bli en flott kveld. Håper mange av dere har anledning til å komme denne kvelden.

Turen til Trondheim er dessverre avlyst. Det var bare to påmeldte og det ble litt for lite

Da prøver vi å finne på noe annet. Kanskje en dagstur til Kathrines Quiltestue i Oslo, eller noe i den retningen kan friste mer. Dette blir tatt opp på septembermøtet.

Vi i styret har også blitt enige om å ta en felles tur til Tønsberg mandag 9. september, og vi tenker da å kjøre buss. Buss nr. 01 går fra Sandefjord Rutebilstasjon kl 09.45 og er i Tønsberg kl 10.30. Retur hver halve time. Så kan vi besøke Lines Hobby, Quiltefryd og andre butikker og kose oss med en matbit. Bli med!

De flotte barneteppene vi sydde i vår skal gis til prematuravdelingen på sykehuset i Tønsberg. Dato for levering blir bestemt på møtet. Hvis noen av dere har babytepper som ikke er levert, så ta dem med på møtet den 3. september.

Merk dere quiltekafeene på onsdager som vi skal ha i høst. Nå kan enhver sy til seg selv, men vi finner sikkert på noe spennende også.

Velkommen til quiltemøte den 3. september!